pyssykylanuistelijat.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Kotilaituri Uutiset
Uutisia

Taimenmestaruus 2011

Sähköposti Tulosta PDF

Kaksipäiväinen kisa Inarijärvellä oli sään puolesta erittäin mieluisa. Lauantai aurinkoinen ja tuuleton. Sunnuntai pilvinen ja pientä tuulesta aiheutuvaa aallokkoa järvellä. Kisaveneitä oli pelipaikoilla 8 kpl. Kisakalat kuitenkin pitivät hampaansa irti vieheistämme molempina päivinä vieheiden suuresta lukumäärästä huolimatta. Porukassa oli kuitenkin pari venekuntaa jotka onnistuivat tartuttamaan kaloja vieheisiinsä. Punnituspaikalla kerrottiin päästetyn alamittaisia kasvamaan useastakin venekunnasta. Läsnäolijoitten antamista uusista ideoista pyritään kehittämään seuraamme tulevaisuudessa. Tällaisissa kisoissa yhteiset illanvietot, joissa saadaan kuulla rikkaita- ja hauskoja kalastustarinoita, ovat aina "oma suolansa".

Vedossa mukana:  Rakennus-Sompio Oy

Tulokset.
Reissuraportti

Ukonkivi  Taimenmes_2011

Viimeksi päivitetty 03.03.2013 17:14
 

Pyssykylä Cup 2011

Sähköposti Tulosta PDF

Tämänvuotinen Cup-kilpailu oli jälleen Taisto Poikelan "heiniä". Taiston suoritukseen Kitisellä ja Porttipahtalla meillä muilla ei tälläkään kertaa taidot riittäneet. Vajusella taas Taistolla oli hieman kalat hakemisessa. Taiston suorituksella on kahden perättäisen vuoden voitollaan meille muille haaste talven aikana miettimään uusia "konsteja". Kakkoseksi tuli Mäkelät ja kolmanneksi Kumpulan Eikan venekunta. Onnittelut Taistolle ja muille palkituille.
Ensi kesänä nähdään samoissa merkeissä.

Pyssykylän Cup-2011 tulokset.

Viimeksi päivitetty 03.03.2013 17:15
 

Lappi Cup 2011 tilanne 4 kisan jälkeen

Sähköposti Tulosta PDF

Vetouistelun Lappi Cup 2011 on edennyt ratkaisujen ääreen. Edelliset kaksi kilpailua Inari ja Jätkänkynttilä ovat päättyneet sensaatiomaisesti seuran jäsenten voittoon. Juha-Matin ja Arin kipparoimat venekunnat ovat korjanneet parhaimmat palkinnot. Jatkoa menestysputkeen toivotaan 20.8 Simojärveltä ja 27.8 Porttipahtaalta. Cupissa tällä hetkellä toisena oleva Reino Pyykkösen venekunta on jyrännyt tasaisuudellaan. Toivotaa Yamarinin porukalle täysosumaan kahteen viimeiseen osakilpailuun. Yhdeksäntenä oleva Kumpula, Kumpula, Mattanen on kiinni viimeisessä SM-kisapaikassa vuodelle 2012. Eikä Juha-Mattikaan ole kun yhden pisteen 9. sijasta. Kireitä siimoja kaikille kisoihin menijöille.

Lappi Cup 2011 tilanne

Viimeksi päivitetty 28.08.2011 14:11
 

Pyssykylän Uistelijat ry:n Uistelumestaruus 2011

Sähköposti Tulosta PDF

Mestaruusuisteluun 30.07 2011 saapui 17:n venekuntaa mittelöimään paremmuudesta. Tämänkertainen kisa pidettiin jäsenten toivomana ns. plaanariuisteluna. Plaanarit eivät aiheuttaneet ongelmia kisa-alueen laajuudesta johtuen. Kemijärviläiset jäsenemme Matti ja Pirkko Palojärvi näyttivät osaamisensa paikallisten tullessaan saalismäärässään tosi lähelle. Kakkoseksi sijoittunut Kumpulat ja Mäkelä väsyttivät veneeseen "kymppikiloisen" hauenvonkaleen. Kirjolohetkin olivat "ottipäällä" ja puntarilla niitä ei nähty alle kiloisina. Poikelan Taisto toi niitä taas pussillisen punnittavaksi, mutta tälläkertaa hän sijoittui kolmanneksi. Yhteensä kalaa tuli 125 Kg:a joista Lohikaloja 9 Kg:a.

Uistelumestaruus_2011_Palkitut_Custom
Palkinto kolmikko.

Kilpailun tulokset:

Viimeksi päivitetty 13.01.2012 21:12
 

Inarin uistelu 2011

Sähköposti Tulosta PDF

Lauantaina 23.7 käydyn Inarin uistelun voittajiksi kruunattiin Juha-Matti Illikaisen venekunta. Vänkäreinä Juhiksella olivat Aleksi Yliaska ja Juho Nieminen. Nuoret miehet olivat lopulta ylivoimaisia. Kokonaissaalis perattuna oli 7065 g, kun toiseksi tulleen saalis oli 3752 g. Suurimman kalan kultaisen uistimen pojat pokkasivat komella 4241 g painaneella taimenella.

Muutkin seuran jäsenet pärjäsivät hyvin. Keijo Tenhusen venekunta oli 8. Marko Mattilan 13. ja Reino Pyykkösen 15.

Kisaan osllistui 97 venekuntaa joista 34 pääsi puntarille.

Viikkoa aikaisemmin käydyssä Itä-Inarin uistelussa parhaiten seuraa edusti Ari ja Pekka Kumpula sekä Ari Mattanen. He sijoittuivat kilpailussa hienosti kolmanneksi.

Inarin uistelu 2011 tulokset

 

Viimeksi päivitetty 13.01.2012 21:10
 


Sivu 5 / 8