pyssykylanuistelijat.com

  • Suurenna fontin kokoa
  • Fontin oletuskoko
  • Pienennä fontin kokoa
Kotilaituri Uutiset
Uutisia

Tosi Rautumestari

Sähköposti Tulosta PDF

Kilpisjärvellä 29.06 2013 käydyssä Lappi Cup-osakilpailussa saatiin ratkottua seuramme Tosi Rautumestari.

Tänävuonna sijoituksella 8. toi tittelin Matti Palojärvelle vänkärinään Pirkko Palojärvi 0,855 kg:n Raudulla.

Pyssykylän Uistelijat ry onnittelee mestareitaan.

Viimeksi päivitetty 11.08.2014 20:05
 

Kaamostapahtuma 2013

Sähköposti Tulosta PDF

Sää suosi tapahtumaa ollen pari astetta pakkasen puolella. Pilkkikisa ei tällä kertaa tuottanut tulosta kalasaalillaan. Vain muutama nykäisy kerrottiin käväisseen siiman päässä. Tapahtuman muut "lajit" olivatkin sitten harjoittelun tuloksena helpompia ratkaistavissa. Tuulta ei tällä kertaa ollut nimeksikään, joten haavipallon vaikeuttamiseksi järjestäjät laittoivat pakettiauton kisaparien väliin. Auttoihan sekin jonkin verran voittajaparin ratkaisemisessa.

Sisätiloissa sitten luovutettiin palkinnot niitä ansainneille jäsenille. Taisto Poikela sai omakseen Cup-kilpailussamme olleen kiertopalkinnon. Kiertopalkinto meni Taistolle sananmukaisesti kolmella putkeen menneellä suorituksella. Rautumestarimme sai myös omat huomionosoitukset suorituksistaan. Suurin kala 2012 -palkinnon otti huomaansa Matti Palojärvi Kemijärven suurhaukien pyynniillään.Ennen ruokailua olikin sitten aikaa jutustella kalastukseen ja seuratoimintaan liittyvistä asioista. Lopuksi syötiin masut täyteen maittavalla käristysaterialla.

Kaamostapahtumaa ollaan muuttamassa tulevana vuonna toisenlaiseen muotoon jäsenistömme ehdottamalla tavalla. Paikalla olleen jäsenistömme mielestä talvinen tapahtuma on tarpeellista aina niin hauskassa ja hyvässä yhdessäolomuodossa.

MP_tuuri
Matti luovuttaa arvoissa olleen MP-Tuurin "Karikkomiehelle".

Lisää kuvia galleriassa.

Tilaisuuden jälkeen pidettiin Vuosikokous 2013.

 

Viimeksi päivitetty 11.08.2014 20:06
 

Taimenmestaruus 2012

Sähköposti Tulosta PDF

 

Taimenmestaruudet ratkottiin Inarijärvellä 8-9.9.2012. Mukana oli 7 venekuntaa, kelit vaihtelivat niin kuin perinteisesti Inarilla voi odottaa, aurinkoisesta ja tyvenestä, sateeseen ja sunnuntain navakkaan tuuleen. Kalat olivat tiukassa niin kuin tänä kesänä Inarilla muutenkin on ollut. No palkintoja ei tarvinnut arpoa vaan muutama kala saatiin ja pystit jaettua.
© Tuomo Illikainen

Kilpailu oli samalla haastekisa Inarin Uistelijat ry:tä vastaa. Ensimmäisessä haastekisassa ei seuranjäsenistämme löytynyt oikein vastusta vastustajille.

Tulokset:
Kuvia galleriassa

 

Viimeksi päivitetty 04.08.2013 18:15
 

Uistelumestaruus 2012

Sähköposti Tulosta PDF

Mestaruutta oli tavoittelemassa tänävuonna kuusitoista venekuntaa. Poikela Taisto oli voittamaton tälläkin kertaa tuoden puntarille kolme kirjolohtakin haukisaaliinsa lisäksi. Ylirieston Matias venekuntineen pyydysti hienosti kakkos-sijoituksen haukisaalillaan. Kolmanneksi uistatteli Illikaisen Juha-Matin venekunta. Kisaa oli siirretty alkamaan myöheisempään iltapäivään ja lyhyemmäksi(4h) mitä muina vuosina, mutta kuitenkin siinäkin ajassa saatiin ratkottua "saamamiehet". Ahventa oli useammallakin venekunnalla saaliskalana lukumääräisesti eniten, mutta ahvenen alamittaa ei juurikaan ylitetty. Mäkelän venekunta pyydisti kisan suurimman hauen 6,3Kg. Kisassa vallitsi tuttu jäsenistömme iloinen ja reipas tunnelma.
Kokonaissaalis: Haukea 104,8Kg ja Kirjolohta 6,4Kg

Tulokset:

Viimeksi päivitetty 04.08.2013 18:15
 

TosiRautu mestari

Sähköposti Tulosta PDF

Jäsenistöämme on lähdössä TosiRautu vetouistelukipailuun Kilpisjärvelle 27.6.-30.6.2012. Kilpailun aikana saadaan valituksi seuramme TosiRautumestarimme. Mestariksi valitaan suurimman raudun saanut venekunta.

Palkintona on kunniaa ja hatunnosto/a arvostettava titteli, lisäksi venekunnan miehistö palkitsee itsensä mm:
Kokonaiskilvan voitto: Kippari tarjoaa pullakahvit miehistölleen.
Lapin Vapaa-ajankalastajien Rautumestaruuden voitto: Miehistö tarjoaa pullakahvit kipparille.
Lappi-Cup osakilpavoitto: Kukin huolehtti itse makunautintonsa.

Seura huolehtii voittajien kutsun tulevaan Kaamostapahtumatilaisuuteen.

TosiRautumestarimme ovat:Venekunnalla Illikainen Juha-Matti, Yliaska Aleksi, Nieminen Juho
La 30.06 saamallaan 3,165kg Raudullaan

Viimeksi päivitetty 04.08.2013 18:17
 


Sivu 3 / 8